ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ σε παραγγελίες ανω των Ευρώ 30, για την περιοχή των νοτίων προαστίων

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Πλήρες υποκατάστατο γάλακτος 100gr

Πλήρες υποκατάστατο γάλακτος για κουτάβια και γατάκια με βάση το πλήρες κατσικίσιο γάλα
Υποκατάστατο γάλακτος για κουτάβια, γατάκια και όλα τα άλλα μικρά θηλαστικά
Sales price 9,00 €

Description

Το Farm Food No.1σχεδιάστηκε ειδικά για τα κουτάβια και τα γατάκια που δεν μπορούν να πιουν το γάλα της μητέρας τους ή που έχουν πρόσβαση μόνο σε ανεπαρκείς ποσότητες μητρικού γάλακτος. Το Farm Food No.1 μπορεί να υποκαταστήσει το μητρικό γάλα ή να το συμπληρώσει. Επιπλέον αυτό το γάλα αποδείχτηκε επίσης ότι είναι κατάλληλο για άλλα μικρά θηλαστικά.

Επίσης κατά τη διάρκεια του θηλασμού, μπορεί να αποτελέσει ένα πολύτιμο συμπλήρωμα για άρρωστα ζώα ή ζώα που βρίσκονται σε ανάρρωση.

Πλήρες υποκατάστατο γάλακτος με βάση το πλήρες κατσικίσιο γάλα

Η μάρκα Farm Food No.1 είναι μια πλήρης διατροφή με γάλα για νεογέννητα κουτάβια, γατάκια και άλλα μικρά θηλαστικά. Προορίζεται να υποκαταστήσει και να συμπληρώσει το μητρικό γάλα από τη γέννηση μέχρι το τέλος της περιόδου θηλασμού. Το Farm Food No.1  παρασκευάζεται με βάση τη σκόνη πλήρους κατσικίσιου γάλακτος. Η επιλογή για σκόνη πλήρους κατσικίσιου γάλακτος έγινε λόγω του γεγονότος ότι το κατσικίσιο γάλα έχει μια φυσική πολύ καλύτερη σύνθεση από το αγελαδινό γάλα. Είναι εύπεπτο και, χάρη στη σύνθεση αμινοξέων και λιπαρών οξέων, μοιάζει περισσότερο με το μητρικό γάλα παρά με το αγελαδινό.

Γιατί είναι η τροφή της Farm Food No.1 διαφορετική από τις άλλες;

Σε αντίθεση με άλλα είδη υποκατάστατων γάλακτος για κουτάβια και γατάκια, το Farm Food No. 1 βασίζεται σε σκόνη πλήρους κατσικίσιου γάλακτος και όχι σε σκόνη αποβουτυρωμένου αγελαδινού γάλακτος. Το Farm Food No.1 είναι επίσης εμπλουτισμένο με διάφορα πολύτιμα συστατικά ώστε να αποτελεί το ιδανικό και ολοκληρωμένο γάλα για κουτάβια και γατάκια.

Κατσικίσιο γάλα με πλήρη λιπαρά

Έχουμε επιλέξει το πλήρες κατσικίσιο γάλα, επειδή αποτελεί μια φυσικά καλύτερη σύνθεση για τα κουτάβια, τα γατάκια και τα υπόλοιπα μικρά θηλαστικά σε σχέση με το αγελαδινό γάλα. Το κατσικίσιο γάλα είναι ευκολότερο στη χώνεψη σε σύγκριση με το αγελαδινό γάλα, έχει πολλές διεγερτικές ιδιότητες για το έντερο και σύνθεση με αμινοξέα καθώς και λιπαρό οξύ, έχει δηλαδή σχεδόν παρόμοια σύνθεση με το μητρικό γάλα.

  • Το πλήρες κατσικίσιο γάλα που χρησιμοποιούμε δεν είναι αποβουτυρωμένο, για αυτό το λόγο το Farm Food No 1 αποτελείται από το ιδιαίτερα εύπεπτο πλήρες κατσικίσιο γάλα.
  • Η πρωτεΐνη στο κατσικίσιο γάλα, σε σχέση με την πρωτεΐνη που υπάρχει στο αγελαδινό γάλα, έχει άριστη δομή, κι έτσι η πρωτεΐνη στο Farm Food No. 1 είναι επίσης περισσότερο εύπεπτη.
  • Το κατσικίσιο γάλα εμπεριέχει πολλά συστατικά (μερικά ακόμα άγνωστα) για την τόνωση και την προστασία του εντέρου.
  • Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά φυσικά συστατικά που είναι κατάλληλα για κατανάλωση από άνθρωπο.

Χάρη σε όλα αυτά το Farm Food No. 1 είναι μεταξύ άλλων εξαιρετικά ήπιο για το (ανώριμο) ανεπαρκές σύστημα πέψης που έχουν τα κουτάβια, τα γατάκια και τα άλλα νεογέννητα μικρά θηλαστικά που ακόμα αναπτύσσεται. Αυτός είναι και ο λόγος που το Farm Food No. 1 είναι ιδανικό για την τόνωση της εντερικής χλωρίδας, όταν είναι (λίγο) μεγαλύτερα.

Δοκιμάστηκε ως το καλύτερο!

Το Farm Food No.1 χρησιμοποιείται παράλληλα από έναν αυξανόμενο αριθμό κτηνοτρόφων, κέντρων περίθαλψης, ζωολογικών κήπων και άσυλων ζώων για τα μικρά θηλαστικά. Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής φάσης του Farm Food No. 1 λειτούργησε καλύτερα για όλα αυτά (σε σύγκριση με αυτό που χρησιμοποιούσαν πριν). Το Farm Food No. 1 χρησιμοποιείται επίσης με μεγάλη επιτυχία σε ζωολογικούς κήπους και κέντρα περίθαλψης σε όλη την Ευρώπη ως συμπληρωματική πηγή διατροφής για τα άρρωστα ζώα και τα ζώα που βρίσκονται σε ανάρρωση.

Farm Food No.1, χωρίς πρόσθετες τεχνητές ουσίες!

Το πλήρες κατσικίσιο γάλα της Farm Food No. 1 αποξηραίνεται με ειδικό ψεκασμό. Αυτός είναι ο λόγος που το Farm Food No. 1 συνεχώς «βελάζει από φρεσκάδα». Ο ειδικός ψεκασμός ξήρανσης απομακρύνει τα υγρά από το κατσικίσιο γάλα δημιουργώντας μια λεπτή σκόνη. Μέσω αυτής της διαδικασίας μπορούμε να εγγυηθούμε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διατήρησης για τουλάχιστον 2 χρόνια χωρίς την προσθήκη τεχνητών συντηρητικών.

Άλλα μικρά θηλαστικά

Το Farm Food No.1 αρχικά αναπτύχθηκε για κουτάβια και γατάκια αλλά με την πάροδο των χρόνων ήταν προφανές ότι το γάλα μας για κουτάβια είναι επίσης ιδιαίτερα κατάλληλο για άλλα μικρά θηλαστικά όπως σκαντζόχοιρους, κουνέλια, λαγούς, τάστα, αρουραίους, ποντίκια, τσιντσιλά, πουλάρια, αλπάκας, ελάφια, ταράνδους, φώκιες, νυχτερίδες, σκίουρους και κατσίκες. (Αυτός ο κατάλογος θα μπορούσε να συνεχιστεί απεριόριστα και σχετίζεται με κάθε μικρό θηλαστικό που χρειάζεται το μητρικό γάλα).

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΒΙΩ-bites
Κατράκη 2,
Γλυφάδα, Ελλάδα 16675

ΓΕΜΗ 140710801000

+302108946168
info@biobites.gr

Χάρτης

Δευτέρα - Τρίτη - Τετάρτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 10πμ - 5μμ
Σαβ: 10πμ - 5μμ

NEWSLETTER

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.