ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ σε παραγγελίες ανω των Ευρώ 30, για την περιοχή των νοτίων προαστίων

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Royal Canin Urinary S/O 7.5kg

Tο URINARY S/O είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή για σκύλους σχεδιασμένη για να διαλύει τους ουρόλιθους στρουβίτη και να μειώνει την επανεμφάνισή τους μέσω των ιδιοτήτων οξίνισης των ούρων, των χαμηλών επιπέδων μαγνησίου και των μειωμένων επιπέδων υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης.
Sales price 72,00 €

Description

ΔιAρκεια σίτισης

5 έως 12 εβδομάδες διατροφικής αγωγής είναι απαραίτητες για τη διάλυση ουρόλιθων. Εάν υπάρχει μόλυνση στην ουροφόρο οδό, το Urinary S/O Canine, σε συνδυασμό με έναν αντιβακτηριδιακό παράγοντα, πρέπει να χορηγείται τουλάχιστον για ένα μήνα μετά τη λήψη αρνητικού αποτελέσματος από την καλλιέργεια ούρου

Διάλυση στρουβIτη

Η Urinary S/O Canine διαλύει αποτελεσματικά τους ουρόλιθους στρουβίτη. Το όξινο pH του ούρου δημιουργεί δυσμενές περιβάλλον για την ανάπτυξη βακτηρίων η οποία σχετίζεται συχνά με την ανάπτυξη λίθων στρουβίτη.

Διάλυση οYρου

Η αραίωση του ούρου μειώνει τη συγκέντρωση στρουβίτη και οξαλικού ασβεστίου στο ούρο. Η μεγαλύτερη ποσότητα επίσης διασφαλίζει και την τακτική έκπλυση της κύστης.

Χαμηλό RSS

Το υποκορεσμένο ούρο είναι ένα περιβάλλον όπου οι κρύσταλλοι δεν είναι δυνατό να πολλαπλασιαστούν. Έτσι το ούρο δεν ευνοεί την ανάπτυξη κρυστάλλων στρουβίτη και οξαλικού ασβεστίου.

Χαμηλά επίπεδα μαγνησίου

Το μαγνήσιο αποτελεί συστατικό των ουρόλιθων από στρουβίτη (εναμμώνιο φωσφορικό μαγνήσιο) .

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΒΙΩ-bites
Κατράκη 2,
Γλυφάδα, Ελλάδα 16675

+302108946168
info@biobites.gr

Χάρτης

Δευτ 10πμ - 7 μμ
Τρίτ.-Πεμπ.-Παρ.: 10πμ - 9μμ
Τετ.: 10πμ - 5μμ
Σαβ: 10πμ - 6μμ

NEWSLETTER

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.